En dag i juni

Køb forlagets bøger her

En dag i juni kan købes for 150,- inkl forsendelse ved at trykke på knappen ovenfor eller ved henvendelse til forfatteren.

Nedenfor kan du læse og/eller downloade “En dag i juni”. Selvom det nu er 2.udgave modtager jeg stadig meget gerne kommentarer, som jeg evt. kan bruge i senere opdateringer.

Bogen kan læses gratis ovenfor eller du kan finde den i iBooks butikken.
James Joyces roman Ulysses udkom 1922 og er et af den moderne litteraturs mesterværker. Umiddelbart sker der ikke så meget i bogen: vi følger to mænd rundt i Dublin 16. juni 1904: den 38-årige annonceagent Leopold Bloom og den 22-årige student Stephen Dedalus. De mødes på et tidspunkt, taler lidt sammen over en kop kakao og skilles igen. Bloom lægger sig til at sove hos sin kone Molly, som har været ham utro i løbet af denne dag. Gengivelsen af hendes tanker en sen nattetime afslutter romanen.  Men ned i denne simple historie har Joyce lagt en mængde temaer af religiøs, etisk og politisk karakter og skabt et sammensat symbolsk mønster. EN DAG I JUNI udreder de vigtigste af disse temaer og giver en indføring i det komplicerede værk. En hjælp til den fascinerende oplevelse, det er at læse Ulysses.

NYT! Nu kan du få En dag i juni i deluxe hardcover udgave. Klik her

 

 

En tanke om "En dag i juni"

 1. Vedr. fakt. 24232; 14.4. 2016.

  Bogen “En dag i juni” er ikke endnu modtaget.
  Beror det på en fejl i betalingen, eller er PostDanmark årsag til den manglende levering.
  Lad høre fra jer.

  Venligst

  Erik Lund-Petersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.